Progress

Please update your Flash Player to view content.

Introducerende kostplan og medfølgende forslag til mad i 14 dage.

Ud fra de oplysninger du giver mig, beregner jeg en personlig kostplan, med den mængde kalorier og næringsstoffer, som er nødvendig for at du kan nå dit mål.

For at gøre det let at omsætte denne kostplan i daglige måltider sender jeg en plan over hvordan du kan variere dine morgen-, frokost- og mellemmåltider og en udførlig plan over hvad du kan vælge at spise til aftensmad samt opskrifter herpå.

Bestil

Pris Kr. 249,-  inkl moms

Overføres til Dindiætist på konto 6520 2655259 i Lollands Bank. Mærk venligst betalingen med dit navn og 'kostplan'.Når din betaling er registreret hos mig, sender jeg din kost- og menuplan inden for 24 timer.

 


 

Skype, telefonsamtale eller e-mail

Du tilbydes en personlig vejledning over Skype, e-mail eller telefon.

Nuværende kostvaner og præferencer for mad afdækkes og du vejledes i hvordan du mest effektivt når dine mål.

Bestil

Skriv gerne i kommentarfeltet, hvilke dage og tidspunkter der passer dig bedst.

Pris inkl. personlig kostplan Kr. 439,- inkl moms

Overføres til Dindiætist på konto 6520 2655259 i Lollands Bank. Mærk venligst betalingen med dit navn og 'samtale'. Når din betaling er registreret hos mig, kontakter jeg dig inden for 24 timer for at aftale hvornår din konsultation skal foregå.

 


 

Opfølgende kontakt (efter Skype, telefonsamtale eller e-mail)

Jeg ringer/skyper/mailer alt efter hvad du foretrækker.  Vi taler om de udfordringer du har mødt undervejs og mulige løsninger. Ofte vil vi også tale om hvordan dit vægttab går.

Det er dig der bestemmer kontaktformen og hvornår kontakten skal foregå.

Bestil

Skriv gerne i kommentarfeltet, hvilke dage og tidspunkter der passer dig bedst.

Pris 4 opfølgninger  Kr. 299,- inkl moms

Overføres til Dindiætist på konto 6520 2655259 i Lollands Bank. Mærk venligst betalingen med dit navn og 'opfølgning'. Når din betaling er registreret hos mig, kontakter jeg dig inden for 24 timer for at aftale hvornår dine konsultationer skal foregå.